Дизайнерите могат да създават осветления с причудливи формиСветещият OLED панел

...
Дизайнерите могат да създават осветления с причудливи формиСветещият OLED панел
Коментари Харесай

Гъвкава OLED лампа работи 10 години

Дизайнерите могат да основават осветления с причудливи форми

Светещият OLED панел може да има разнообразни форми, устоя до 40 000 часа

Корейският производител LG Display сподели огъваща се OLED лампа, която може да работи в продължение на 10 години. Иновативното устройство дебютира на ревюто London DesignJunction.

Още през 2014 година компанията за екрани на LG показва сходен артикул, само че в последните две години неговите характерности бяха усъвършенствани доста. Новият OLED панел е доста тъничък и също така може да се огъва, създавайки осветяване с причудливи форми за интериорни дизайнерски решения.

Лампата ще се създава с съоръжение от пето потомство, до момента в който по-рано LG Display използваше за сходни артикули машини от второ потомство, отбелязва DigitalTrends.
още по тематиката
LG Display е способна да създава осветителни OLED панели с разнообразни форми, като всички те ще имат живот от 30 до 40 хиляди часа. Ако се употребяват по 10 часа в денонощие, лампите ще устоят 10 години.

Серийното произвеждане на новите осветителни тела ще стартира при започване на идната година. Ориентировъчни цени на OLED лампите към момента не са оповестени от корейската компания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР