Дизайнерът Джорджо Армани е сред десетките хора, принудени да напуснат

...
Дизайнерът Джорджо Армани е сред десетките хора, принудени да напуснат
Коментари Харесай

Джорджо Армани е сред десетките, избягали посред нощ от горски пожар

Дизайнерът Джорджо Армани е измежду десетките хора, принудени да изоставен през нощта вилите си на курортния остров Пантелерия, покрай Сицилия, поради два горски пожара, заяви Асошиейтед прес. Пожарникарите към този момент съвсем са се справили с бедствието.

На публикувана фотография пламъците наподобява като че ли обгръщат вилата на Армани, само че от пресслужбата му прецизираха, че огънят не е навлязъл в парцела. Армани и гостите му са се евакуирали на корабче в пристанището.

Салваторе Кочина, който управлява службата за гражданска отбрана, сподели, че има подозрения, че двата пожара са провокирани от палеж. Пожарникарите са употребявали самолети на " Канада еър " в помощ на наземните екипи. Според управляващите няма унищожени здания.

Кметът на острова Винченцо Кампо сподели пред АНСА, че два канадски самолета са взели участие в гасенето на пожара по мъчно наличните терени. Вятърът, който го разпространяваше, към този момент е намалял.

О-в Пантелерия е ситуиран сред Сицилия и Тунис. Той е известен морски курорт и туристическа дестинация с доста археологически обекти и естествени забележителности.

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР