Дизайнът и характеристиките на Toron 531 ги правят удачни за

...
Дизайнът и характеристиките на Toron 531 ги правят удачни за
Коментари Харесай

Genesis Toron 531 - комфортни слушалки с качествен звук


Дизайнът и характерностите на Toron 531 ги вършат удачни за всякаква конюнктура: в офиса, вкъщи, навън и за гейминг (снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Въпреки старанието на редица производители, множеството компактни слушалки на пазара не могат да се мерят с комфорта и приятното чувство от това да сложиш огромни наушници на главата си и да се потопиш в прекарването, било то игра, филм или просто приятна музика. Със своята удобна „ тапицерия ” Genesis Toron 531 са подготвени за всяка от тези обстановки: първокласен тон за гейминг, служебни диалози или просто комфортно слушане.

Първото усещане от Genesis Toron 531 е леко изненадващо: тези слушалки нямат многоцветна LED подсветка, нито светещи в алено знаци и емблеми. Техният непоколебим дизайн ги прави удачни за всякаква конюнктура: за офиса, за работното пространство в дома, за улицата и публичния превоз, несъмнено – и за гейминг празненството.



Качествен тон

След първите усещания от дизайна идващото, което „ се набива на очи ” – или по-скоро на уши – е качественият тон. Благодарение на 50-милиметровите драйвери, способни да възпроизвеждат честоти с по-широк обсег, Toron 531 оферират по-детайлен и уравновесен тон, без да преувеличават нито едно равнище.

Вярното стереоскопично възпроизвеждане на пространството оказва помощ в гейминга, с цел да могат играчите да локализират по слух своите противници в играта, само че също носи и приятност от гледането на филм или слушането на музика, с помощта на чувство за „ 3D ” звучене.

Удобно, както си би трябвало

Genesis Toron 531 е с огромен, компактно прилягащ наушник, който обгръща ухото и дейно изолира външните шумове. Звучи елементарно на думи, само че не е чак толкоз елементарно на процедура – всички сме имали най-малко едни слушалки, които след 15-20 минути стартират да убиват, да стягат или да „ ръбят ” тук-там.

Е, за основаването на Toron 531 дизайнерите на Genesis са послушали много деликатно от какво се оплакват хората. Крайният резултат е, че дишащият и мек материал отвътре на лентата за глава обезпечава комфорт, оптимална температура и в това време не позволява изпотяване, а самите наушници са меки и комфортни, компактно прилепващи, с помощта на вградената мемори пяна, само че текстилният им пласт също не разрешава изпотяване. Така слушалките се приспособяват към потребителя и се приспособяват по отношение на формата на главата, изолират външните звуци и в същото време не запарват, като обезпечават оптимален комфорт за кожата.

Диадемата със стъпаловидно контролиране на дължината разрешава Toron 531 да обзет всевъзможни глави – без напън, без неуместни ръбове.

Не на последно място би трябвало да отбележим, че тези слушалки са и предостатъчно леки: 240 грама. Липсата на батерия и антени дава своето преимущество от позиция на тежестта.

Готови за всяка обстановка

Genesis дефинира Toron 531 като мултиплатформени слушалки. Това значи, че те могат да бъдат свързани към съвсем всевъзможни устройства – преносими компютри, смарт телефони и елементарни телефони, игрови конзоли, музикални плейъри – изобщо всичко, което е готово да поеме слушалка с 3,5 мм адуио-конектор.

Нещо повече, в комплекта има спомагателен кабел-сплитер, с цел да можем да закачим слушалките към компютър, оборудван с обособени жакове за микрофон и слушалки. Единственият сюжет, който не е използван, е свързване посредством Bluetooth.

Микрофон

Може ли да има гейминг-слушалки без микрофон? В днешно време това е немислимо. В случая, микрофонът не е вграден, той идва като обособен съставен елемент в комплекта и може да се прикачи към лявата слушалка по избор. Mпокрива честотния диапазон 100 – 10000 Hz, което го прави изцяло задоволителен за положително предаване на глас.

Гъвкавото рамо на микрофона застава в позицията, в която го настроим, с цел да ни чуват добре насреща, без значение дали става дума за игра или пък за значим длъжностен диалог. Ако се постанова моментно изключване, имаме „ mute ” бутон върху контролера на кабела.

Toron 531 – спецификации:

Наличност и цена

Универсалните слушалки Toron 531 са налични за покупка на пазара у нас от оторизираните търговци на Genesis. Моделът се предлага на цена в диапазона 80-90 лева с Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР