Дий Бост със сигурност ще е част от националния отбор

...
Дий Бост със сигурност ще е част от националния отбор
Коментари Харесай

Баскет националите без Везенков на старта на световните квалификации

Дий Бост сигурно ще е част от националния тим за международните квалификации през февруари. Александър Везенков обаче най-вероятно няма да играе за България в този прозорец, или най-малко в първия мач против Чехия. Двубоят е в Ботевград на 22 февруари. На 25 февруари пък " лъвовете " гостуват на Финландия и ще се надяват Везенков да се причисли към тима.

" Националният тим си има ядро, на което всеки треньор се осланя. В момента не мога да кажа повече, уповавам се всички да са здрави и да могат да дойдат, " разяснява селекционерът Любомир Минчев пред bgbasket.com, съобщи Sporta.bg.

" Дий Бост ще бъде част от тима. С него се майтапим постоянно, пращаме си известия. Везенков не знам дали ще може да пристигна. Ще забележим дали ще попада в състава идващия месец. За страдание на 23-и имат мач, когато ние играем с Чехия в Ботевград. Вероятността този път той да не пристигна е много огромна, " добави наставникът.

Президентът на БФБ Георги Глушков също показа по тематиката: " За първия мач към този момент и аз изгубвам очаквания за Везенков. Имат дуел този ден Барселона. За втория мач мисля, че в случай че пуснат съотборника му и той да играе, може да пътуват дружно. Нещата са непредсказуеми. Но първия мач ще сме без Везенков, не са ни дали отговор и на писмото. За Дий Бост към този момент дадоха отговор ", разкри някогашният баскетболист на Финикс Сънс.

България е в група " F " на пресявките за международното състезание в Китай през 2019. " Лъвовете " за момента заемат трето място с победа и загуба. Със същия актив са финландците, само че с една позиция пред нас. С две победи в групата води Чехия, а опашкар е Исландия, която претърпя две провали.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР