Диво прасе уби младеж и рани четирима, след сблъсък на

...
Диво прасе уби младеж и рани четирима, след сблъсък на
Коментари Харесай

Над 200 килограма бил звярът, убил момче край Карнобат

Диво прасе умъртви юноша и рани четирима, след конфликт на пътя. БЛИЦ напомня, че случаят е станал на на 11 октомври към 23.37 ч. на пътя с. Черково–Карнобат.

„ Такова нещо не се помни – глиган да излезе от гората и да направи на кайма кола, и то „ Мерцедес “, а най-лошото- да убие човек “, разясниха в карнобатското село Черково, откъдето са родом всички потърпевши.

Мерцедесът, марка „ C 250 TD”, с бургаска регистрация, ръководен от 20-годишен юноша се носел доста бързо по селския път.

18-годишен почина в "Мерцедес " поради глиган край Карнобат

Наоколо имало гора, от която изскочил глиганът. Младият лидер не съумял да реагира съответно и се блъснал в прасето.

От ПТП на място умрял спътника на лидера – 18-годишен юноша от село Черково.

Глиганът е бил мъжки, над 200 кг. Той е блъснал мерцедеса в двигателния отсег и безусловно е разцепил предната част на автомобила.

В резултат на удара животното „ било на кайма “ и останките му са заровени, споделиха от КАТ, представени от в. Труд.

„ Карантиите му бяха разсипани по шосето “, описаха, отишли да видят страшния конфликт.

Останалите пасажери в колата също са потърпевши – 20-годишният лидер получил комоцио, като е настанен в поделение „ Неврохирургия “ към УМБАЛ – Бургас, без заплаха за живота; и неговите спътници – 19 годишен мъж получил комоцио, също настанен там, без заплаха за живота, 18-годишен юноша с травми по тялото, настанен в Първа хирургия на УМБАЛ – Бургас, без заплаха за живота, както и 30-годишен мъж с комоцио, без заплаха за живота, прегледан и освободен за домашно лекуване, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

По случая се води следствие.

Младежите евентуално са били в близко населено място или град на дискотека или заведение и се прибирали в карнобатското село Черково, където живеят.

„ Познаваме родителите на починалото момче, познаваме и него. Току-що приключи междинното си обучение, а през август навърши 18 години. Не можем да повярваме каква покруса е станала. Погребахме момчето “, споделиха съселяни на фамилията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР