"Диви, млади и голи" - с тези думи лондонската фотографка

...
"Диви, млади и голи" - с тези думи лондонската фотографка
Коментари Харесай

Насладете се на изящни голи снимки с русалки от Майорка

"Диви, млади и голи " - с тези думи лондонската фотографка Кейт Белм разказва работата си. Едва ли има по-подходящо определение за фееричните фотоси и фотосесията й "Подводен свят ", над която и сега продължава работа.
Белм израства в провинциална Англия. В неин нов дом се трансформира неголямо обитаемо място на остров Майорка в Испания. Аквамариновите пейзажи напълно естествено заели централно място в нейното творчество. Тя почнала и да снима локални девойки, до момента в който плували под водата. Кейт Белм снима в жанра на стилната, рекламната, пейзажната и ню уейв снимка. Експериментира с цифровата камера и блендата, придавайки на работата си психоделично въодушевление, насищайки фотосите си с цветове. За основаването на цикъла "Подводен свят " е била инспирирана от окръжаващата среда.
"Живея в гората, на планината, над морето, по тази причина употребявам за ентусиазъм цветята, водата, камъните - вскичко, което цялостни всекидневния ми живот ", признава тя. И разкрива, че работата й в "Подводен свят " е по едно и също време занимателна и комплицирана. Преди фотосите Кейт и моделите търсят дребни, морски пещери, набелязват и подводни скали. След това девойките се потапят, стартират да играят и на ход е камерата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР