Диви, богати и работливи–горе-долу така можем да опишем трите отбора

...
Диви, богати и работливи–горе-долу така можем да опишем трите отбора
Коментари Харесай

Диваци нападат фермери и богаташи в новия сезон на Игри на волята - slava.bg

Диви, богати и работливи–горе-долу по този начин можем да опишем трите тима от новия сезон на „ Игри на волята”. Участниците в предаването и тази година ще бъдат разграничени на три тима в неравностойно състояние, само че пък продуцентите са подготвили нови изненади.

Шоуто, което стартира през септември, тази година ще бъде водено от Ралица Паскалева и Димо Алексиев. Алекс Сърчаджиева избра да се отдръпна, отстъпвайки своята роля на сътрудниците си.

Продуцентите обаче са подготвили в действителност огромни изненади. 24-мата участници ще бъдат разграничени на три тима от по 8 души. Всяко племе ще влиза в епични борби, с цел да получи право да живее в едно от избраните места за обитаване.

Първото място е Резиденцията, където ще се настаняват спечелилите. Красива къща с веранди, тенис кортове, огромен двор, басейн, спортна площадка и ред други екстри чакат тези, които съумеят да победят останалите. Вторите по триумф ще живеят във Фермата. Къщата ще обезпечава нужното за естествен живот, само че участниците ще се наложи сами да си обезпечат храна от двора и селското стопанство, където би трябвало да хранят животни и птици, написа „ Телеграф”.

Загубилите ще се настанят край Дивата река–много красиво място, само че с доста сурови условия за живот. Там храната е нищожна, а водата не всеки път е годна за пиянство.

В момента фотосите по поредицата вървят с цялостна мощ, а водещият Димо Алексиев призна, че на екран се вижда дребна част от напъните, които са нужни за присъединяване. Самият той признава, че ездата и фехтовката от специфичните му актьорски умения, са измежду качествата, които биха му били нужни, с цел да оцелее в тази игра.

„ Виждам какви са тестванията и бях останал с друго усещане от дребния екран. Сега като виждам какво се случва–изисква се сериозна физическа подготовка и много сложни умения, с цел да преминеш сполучливо през тях. Всички тези тествания и калявания на самата воля, вадят непредвидени неща даже за самите участници.

Това е доста забавно да се гледа–хората идват едни, а в хода на играта стартират да се разкриват други техни страни. Ваденето от зоната на комфорт изважда на показ и същинските качества на участниците.

Желанието за победа може да те накара да направиш невероятни неща, само че може и да те провали. ", споделя артистът.

В фотосите на шоуто ще вземат участие и други известни лица от сериала „ Откраднат живот”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР