Диверсанти се активизираха на територията на регионите на Руската федерация.

...
Диверсанти се активизираха на територията на регионите на Руската федерация.
Коментари Харесай

Невъзможно е да не се забележи началото на диверсионна война в Русия

Диверсанти се активизираха на територията на районите на Руската федерация. На 1 май беше взривен стълб на електропровода, водещ към Ленинградската АЕЦ, опасността от подкопаване на втория стълб на електропровода беше отстранена, зарядът с предпазителя беше отхвърлен от него.

В региона на Брянск, на сектора Рассуха-Унеча, железопътен трен с 60 вагона, пренасящ нефтопродукти и дървен материал, дерайлира заради подкопаване на коловоза, 7 вагона се прекатурнаха. Telegram каналите разискаха протичащото се.

МАРДАН

Подкопаване на електропроводи в региона на Ленинград. Под втория - е открито СВУ.

Възможно е да " не забележите " убийството на Дугина. Да речем, че е ексцесия на изпълнителя. Човек даже може да се опита да " не забележи " терористичния акт в Санкт Петербург, когато Владлен умря.

По принцип то беше възприето (включително и с помощта на медиите) като следващото политическо ликвидиране, което, както знаете, не заплашва хората в сянка. Не единствено на жителите на условната Рубльовка, само че и на елементарните поданици.

Невъзможно е да не забележите началото на саботажната война на Украйна в сърцето на Русия.

Анатолий Несмиян

Още едно отклоняване. Брянска област, подкопаване на железопътната линия, железопътна злополука на товарен трен.

Ако това са украински диверсанти, тогава това е доста сходно на основаване на обстановка на безпорядък в тила на врага.

Readovka изяснява

Днес станахме очевидци на следващата измама на нашия зложелател - в село Сусанински на Гатчински регион на Ленинградска област беше взривен дирек на електропровод.

За благополучие взривното устройство, прикрепено към втория дирек, бързо е обезвредено от бомбени специалисти. Също по този начин в региона на Брянск имаше подкопаване на железопътни релси.

Както постоянно сме казвали, подобен бойкот ще има - ние се борим с терористична страна, която употребява всички способи, без значение от следствията. Има обаче метод за ефикасна битка с подривниците на работа на Киев - закононарушението би трябвало да бъде осъдено.

Враговете на Русия не би трябвало да се усещат в сигурност или да си фантазират, че могат да им се размине, да се укрият или да излъгват правораздаването.

Публичната проява на изпращане на различен терорист в държавен санаториум с три хранения дневно за 15-20 години ще понижи доста ентусиазма на останалите да сътрудничат на киевските людоеди.

Канала на визионера

След днешния взривен електропровод в Ленинградска област и трен в Брянска област още веднъж породи въпросът за странната липса на диверсионна активност на съветското разузнаване на територията на Украйна.

Дори в навечерието на украинската атака. Особено контрастиращо спрямо непрекъснатите терористични офанзиви в новите съветски територии.

Съдбата на майската украинска атака би трябвало да се реши от превъзходството в небето (въпреки че в СВО ролята на авиацията е към момента неясно слаба, на второ място след нулевата роля на флота).

И тогава стартира нещо необичайно с украинската Противовъздушна отбрана. Изведнъж стартира всеобщо заличаване на С-300 и други украински системи за Противовъздушна отбрана. Което тази нощ беше увенчано с феерична експлозия на ракетно гориво в Павлоград (макар и в химически цех, което не анулира обстоятелството на извънредно сполучлива ракетна офанзива против украинския военно-промишлен комплекс). Проработи ли най-сетне разузнаването? Или съвпадане?

И каквото и да приказва управлението от високите трибуни, единствено делата в действителност приказват. И в този смисъл съветските специфични служби не престават да мълчат пред лицето на войната. Какви червени линии би трябвало да бъдат прекрачени, с цел да приказват?

Временно държавно управление

Поредната " празнична " вест в региона на Брянск имаше детонация на железницата, товарен трен дерайлира - 60 вагона с петролни артикули и дървен материал. След напускането е имало пожар.

Губернаторът на региона Александър Богомаз сподели, че няма жертви, само че не е прав. Репутацията на Богомаз още веднъж пострада. Брянска област се оказа най-беззащитният граничен регион, където постоянно навлизат диверсионни групи, все по-често летят дронове и господстват партизаните.

И това е макар големите разноски на районните управляващи за укрепления и система за сигурност. При тези милиарди, които се харчат за " сигурност ", и при наличните резултати е време да се замислим - изразходват ли се средствата дейно и оправят ли се най-малко с нещо локалните управляващи?

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР