В общинската онкологична болница практическо обучение ще могат да провеждат

...
В общинската онкологична болница практическо обучение ще могат да провеждат
Коментари Харесай

СБАЛОЗ – Варна става база за обучение на специализанти по медицина

В общинската онкологична болница практическо образование ще могат да организират и студенти с магистърска степен в направленията " Медицина ", " Управление на здравните грижи ". С отлична оценка за пет години е оценен капацитетът на СБАЛОЗ - Варна за следдипломно образование на магистър - лекари за придобиване на специалности " Гастроентерология ", " Лъчелечение ", " Медицинска онкология ", " Образна диагностика ", " Обща и клинична патология ", " Хирургия ", " Анестезиология и интензивно лекуване ".

Първите специализанти в болничното заведение към този момент започнаха практическото си образование в отделенията по гастроентерология и образна диагностика.

Признание за чудесно свършената работа в последните години от мениджърския екип на здравното заведение, отпред с шефа проф. доктор Георги Кобаков получиха с оценка " отлична " за пет години от акредитационната комисия и всички отделения на " Специализираната болница за интензивно лекуване на онкологични болести доктор Марко А. Марков - Варна " ЕООД, включително административно-стопанския блок и болничната аптека.

Акредитацията на здравното заведение бе предоставена на управлението на болничното заведение с решение на Общински съвет - Варна и към този момент е реалност с подписването на заповедта за установяване на акредитационната оценка от Министерството на здравеопазването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР