Недялко Стефанов има домашен любимец едва от месец. Сега през

...
Недялко Стефанов има домашен любимец едва от месец. Сега през
Коментари Харесай

Хотел за домашни любимци заработи във Варна

Недялко Стефанов има домакински любим едвам от месец. Сега през празниците ще остави котката си на хотел, с цел да може да пътува умерено със фамилията си.

Ето какво споделя той: "Това е едно от дребното места, на което може да се усеща добре и да не натоварваме нашите познати и другари. Той е доста дребен, по тази причина една играчка би трябвало да му донеса и към този момент храната е по избор. "

И по този начин изкъпани, подстригани и сресани - това са единствено част грижите, които ще се поставят за домашните любимци по време на празниците. В хотела вашето куче или котка ще посрещнат новата година даже със специфична почерпка.

Д-р Димитър Петков - шеф на хотел за домашни любимци: "Нашият екип им прави една специфична торта, която е от пастети, от такива лакомства. Разрязва се, палят се свещички. На всяко едно от животинките му се дава това като лакомство. "

Много значимо изискване любимецът ви да се усеща умерено е до него да не доближават стряскащите мощни шумове, нещо, което в домашни условия е неизбежно към празника.

Д-р Димитър Петков - шеф на хотел за домашни любимци: "По време на празниците фойерверките и самите мощни шумове не въздействат на животинките. Така че стопаните са изцяло спокойни, тъй като са под лекарско наблюдаване. " "

Всичко, което ви би трябвало, с цел да настаните любимеца си в хотел за празника, е животното да има паспорт, да са му сложени наложителните ваксини и да е обезпаразитено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР