Наркотичните вещества са в големи размери на обща стойност 50 206лв.

...
Наркотичните вещества са в големи размери на обща стойност 50 206лв.
Коментари Харесай

Наркодилърът Светослав от Варна се призна за виновен и влиза в затвора за година и половина


Наркотичните субстанции са в огромни размери на обща стойност 50 206лв. и са били открити на три адреса в местностите Горна трака и Добрева чешма, и във Варна на ул. Карамфил, както и в лек автомобил " Опел астра “. Сам и в съучастничество 40-годишния варненец, дружно с още двама мъже,  държал за разпространяване 287,16 гр. кокаин, 141,10 гр. метаамфетамин, 50,56 гр. марихуана.

Светослав П. е с висше обучение, неженен, осъждан.

Със съглашението се приключва наказателното произвеждане против 40 годишния варненец, който приема да му бъде наложено наказване " отнемане от независимост " за период от 1 година и 6 месеца, което ще изтърпи при първичен общ затворнически режим, както и да заплати санкция в размер на 5 хиляди лв.. Светослав  П. ще покрие и направените разходи по делото в размер на 415,71 лева, които ще бъдат преведени  в изгода на държавния бюджет

Съдебният състав на Варненския областен съд приведе в осъществяване и наказването, наложено на подсъдимия със съглашение по наказателно дело в Районен съд-Варна, влезнало в действие от 04.02.2016 год., а точно " отнемане от независимост “ за период от шест месеца, което е било отсрочено на съображение с изпитателен период от 3 години. 

Определението на Окръжен съд – Варна е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Определението в частта по чл.68 Наказателен кодекс може да се апелира или стачкува пред Варненски апелативен съд в 15 дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР