Установено е, че двамата са извършители и на кражбата на

...
Установено е, че двамата са извършители и на кражбата на
Коментари Харесай

Бандата с пернишкия Голф е вършала в цял Бургас! Полицаите разкриха още кражби!


Установено е, че двамата са причинители и на кражбата на преносим компютър на стойност към 650 лева, благосъстоятелност на 63-годишна бургазлийка, осъществена от вкъщи й, ситуиран в бл. 132 в к-с " Меден Рудник ". Откраднатите движимости са открити и конфискувани, а С.Л. и С.Н. са създали цялостни признания.

Констатирано е, че 37-годишния С.Л. е причинител и на кражбата на два златни пръстена и сумата от 300 турски лири, благосъстоятелност на 57- годишна бургазлийка, осъществена от жилището й, ситуиран в бл. 13 в ж.к. " Лазур " на 08.11.т.г.

Припомняме, че по време на задържането на петте лица и при осъществяване на полицейските дейности - претършуване на четири адреса и употребения лек автомобил " Фолксваген Голф “, бяха открити и конфискувани разнообразни откраднати движимости, както и наркотични субстанции – суха тревна маса марихуана, благосъстоятелност на престъпно проявения и осъждан С.Т., 31- годишен, и пико.

Установено е, че С.Т. е причинител на кражбата на дамска чанта, съдържаща персонални движимости и документи, дебитни карти и сумата от 650 лева, благосъстоятелност на 29-годишна бургазлийка, осъществена на 06.11.т.г. от фамилен хотел, ситуиран в к-с " Зорница “. 31-годишният бургазлия е направил цялостни признания и е описал механизма за осъщественото закононарушение.

Работата по изцяло документиране на незаконната активност на петте лица продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас и отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР