Varna24.bg Николай Пашов, изп. директор на фирмата изпълнител Хидрострой.Към момента са

...
Varna24.bg Николай Пашов, изп. директор на фирмата изпълнител Хидрострой.Към момента са
Коментари Харесай

Шефът на Хидрострой: За летния сезон задръстванията във Варна ще са минало с новия бул. Левски

Varna24.bg Николай Пашов, изп. директор на компанията реализатор " Хидрострой ".

Към момента са изпълнени 58 хиляди кубика ровове по трасето на булеварда. Водопроводите и канализацията по главното трасе и локалните платна са над 4,5 км. Изместването на кабелни линии за телекомуникации и ел. напрежение към 12 000 м. Изпълнени са към 600 м от корекциите на новото дере. Изпълнени са 1820 броя водачи за подпорни стени. В момента се извършват структурите на булевардите " Владислав ", " Сливница ", " Цар Освободител " и се работи по пилотната структура на оборудването на ул. " Прилеп ". Едновременно с това се извършва пилотната структура на оборудването на ул. " Кракра ".

" Не мога да кажа, че няма компликации, въпреки всичко това е един от най-мащабните планове за Варна. Стараем се да ги преодоляваме взаимно с възложителя и всички експлоатационни сдружения и да ги свеждаме до най-малко, тъй че те да не пречат на главната ни работа ", сподели Пашов. 

Той разясни, че се прави всичко допустимо за празника на Варна, 15 август, главното трасе и локалните платна на булеварда да бъдат пуснати за придвижване. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР