Спрямо 23-год. Б. С. и 30-год. В. А. са предявени

...
Спрямо 23-год. Б. С. и 30-год. В. А. са предявени
Коментари Харесай

Полицаи сгащиха двама на местопрестъплението във Варна

Спрямо 23-год. Б. С. и 30-год. В. А. са предявени обвинявания за осъществяване на закононарушение по член 196, ал.1, вр.чл.195 от Наказателен кодекс, за това, че в тъмната част от денонощието на 20 октомври т.год. от краткотрайна сграда в региона под автогарата - фирмена работилница в развой на ремонт, е било отнето железно ел.табло, със захранващ кабел, предпазители и електромер. След подаден сигнал в полицията, наоколо до мястото на престъплението са били арестувани обвинените с инкриминираните движимости.

Съдът одобри, че от данните по делото може да се обоснове съмнение за авторство на действието. Двамата мъже са неведнъж осъждани, в това число за похищения против собствеността, като са им налагани ефикасни санкции отнемане от независимост. Съдът счете, че съществува риск от осъществяване на закононарушение, както и съществуване на действителна заплаха от укриване, за отбягване на наказателно гонене.

3-дневен е срокът за обжалване на наложените ограничения. В случай на тъжба, делото пред Окръжен съд - Варна бе планувано за 1 ноември от 13 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР