На 10 август РЗИ Бургас със съдействието на ОД на

...
На 10 август РЗИ Бургас със съдействието на ОД на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: С триумфална победа за държавата приключи сагата Какаов плаж“ и Хедон“


На 10 август РЗИ Бургас със съдействието на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас запечата заведенията " Какаов плаж “ на плаж Слънчев бряг – юг и " Хедон “ на плаж Харманите Созопол, поради систематични нарушавания на Закона за отбрана от шума в околната среда.

По мотив на несъразмерния медиен и политически интерес към тези чисто официални административни дейности за съблюдаване на законността, осведомявам заинтригуваните и техните настойници, че нарушителите извършиха законовите наставления на здравните органи и издадоха фирмени заповеди за преустановяване на озвучаването след 23:00 ч. на открити площи.

Днес, 17.08.2018, бургаският административен съд отхвърли единствената тъжба против затварянето от РЗИ на едно от заведенията като лишено от съображение. И по този начин удостовери законността на дейностите на РЗИ и Министерство на вътрешните работи.

По тези аргументи, заповедите за прекъсване на употребата бяха анулирани от началника на РЗИ Бургас доктор Паздеров и беше позволена работата на обектите при прецизно съблюдаване на закона. На нарушителите бяха наложени санкции в оптималния размер, очакван от закона!!! 

Още един път беше демонстрирано, че законите в България са за всички и когато бъдат прилагани умело и поредно, резултатът е неминуем. 

И нощта става време за отмора!  " Нежна е нощта “!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР