Топлото време вече подкани доста плажуващи да разголят тела, а

...
Топлото време вече подкани доста плажуващи да разголят тела, а
Коментари Харесай

Вижте колко ще струват чадър и шезлонг по родните плажове


Топлото време към този момент подкани много плажуващи да разголят тела, а въпреки още да няма спасители, подготовката за сезона трескаво тече от Дуранкулак до Резово.  

Бургазлии откриха туристическия сезон предварително и опънаха хавлиите край морето, макар че плажовете към момента са затворени. Докато подранилите туристи се припичат на пясъка, концесионерите лудо приготвят линиите за сезона. От ранни зори бригадите са на позиция да чистят и заравняват пясъка. След седмица стартира пресяването на пясъка, а към 15 май започва и поставянето  на чадърите и шезлонгите.  

Плажът на къмпинг " Нестинарка “ край Царево още веднъж е любимец в класацията по евтиния с цена от 36 стотинки за чадър и още толкоз за шезлонг.

Туристи предходната година се жалваха, обаче, че всеобщо им събират по 5 лева за шалте, което върви в комплект с шезлонга.  

На плаж " Обзор-Юг “ летовниците ще броят по 3 лева за двете екстри. На паметния плаж " Младост ММЦ “ в Приморско сянка и лежанка са по 5 лева без смяна остават цените на Северния плаж в Бургас, където всяка от екстрите коства по 7 лева На централната линия в регионалния град пък чадърът е 5 лева, а шезлонгът – 7 лева На екзотичния плаж на къмпинг " Оазис “ в община Царево двете екстри костват по 6 лева, както и през предишното лято.  

С най-високи цени по Южното Черноморие остават две от линиите в Слънчев бряг. Централният и южният плаж резервират миналогодишните цени от 10 лева за чадър и още толкоз за шезлонг. С левче по-евтино ще е на Северния плаж в курорта. Без смяна остава и сянката на Южния плаж в Несебър, където цените за плажните екстри са заковани на 8 лева Толкова ще коства сянката и на линиите в Свети Влас.  

С левче по-евтино ще е на плаж " Дюни-юг “. В Равда, Поморие-север и Китен-юг туристите ще заплащат по 6 лева, а в Сарафово, на " Каваците-юг “, " Смокините “ и на къмпинг " Градина “ – по 5 лева за чадър и 5 за шезлонг.  

На централния плац в Созопол и на " Харманите “ чадър и шезлонг се оферират за 12 лева в комплект. На северната линия на " Каваците “ и на Буната в Поморие екстрите ще костват по 4 лева На плаж " Река Вая “ в местността Иракли чадър и шезлонг ще се наемат против 6 лева за брой, а цената на комплект екстри с включена храна и питиета е 36 лева  
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР