Varna24.bg известен варненец, който сподели следното:Здравейте, казвам се Иван Цветанов

...
Varna24.bg известен варненец, който сподели следното:Здравейте, казвам се Иван Цветанов
Коментари Харесай

Новият асансьор на Младежкия дом не работи

Varna24.bg прочут варненец, който показа следното:

" Здравейте, споделям се Иван Цветанов и съм член на Театрална групировка " Феникс ". На инвалидна количка съм и имам един доста значителен въпрос. След като на Младежкия дом беше изработен ремонт и бе подложен асансьор, по кое време най-сетне този асансьор ще работи? До по кое време ще би трябвало да апелирам няколко индивида да ме качват по стълбите, с цел да мога да участвам на подготовка? А когато сътрудниците ми репетират на втория етаж, аз въобще не мога да се кача! В края на ноември ни следва премиера и аз се усещам като изменник, тъй като не мога пълноценно да преговарям с тях. Защо въобще го има този асансьор? И до по кое време той ще спре да се скапва през ден? Младежкият дом към този момент не е наличен за хора на инвалидни колички като мен! А приказваме за интеграция на хората с увреждания! Каква интеграция е това? "

" Радвам се, че в центъра на града младежите имат актуализирано място за разнообразни типове действия. Проектът включва с изключение на възобновяване на фасадата и фоайетата обезпечаване и на достъп за хора в неравностойно състояние. Опитваме се да социализираме и покривното пространство, което съм сигурен, че ще стане едно прелестно място за разнообразни юношески прояви и действия. Направено е ново осветяване на постройката, както и нова тоалетна, налична и за хора с увреждания. Продължаваме и с подобряването на останалата материална база ", сподели при формалното откриване на Младежкия дом на 23 май т.г. кметът на Варна Иван Портних. 

Припомняме, че визията на Младежкия дом бе решена посредством конкурс проведен от Община Варна и локалната конструкция на Камарата на архитектите в България. На първо място бе класиран планът на архитектите Петър Стефанов, Виктория Иванова и Елица Коева.

Стойността на плана е малко над 1, 4 млн. лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР