Varna24.bg.Помолен да коментира фирма, създадена преди месец, която е спечелила

Varna24.bg.Помолен да коментира фирма, създадена преди месец, която е спечелила ...

Борисов: Ако някой е направил нещо незаконно, ще си замине веднага.

Varna24.bg.

Помолен да коментира фирма, създадена преди месец, която е спечелила обществена поръчка като единствен кандидат от БАБХ за осигуряване на препарат за чумата по свинете и собственост на 22-годишен младеж, Борисов каза: 

"Не съм в течение на темата, но ако са направили такъв заход ще анулирам конкурса и ще го изгоня. Това мога да ви обещая. Заради такива гадове не искам всеки ден да се обясняваме на кой ли не."

На втория въпрос: "Как си обяснявате връзката на бивши полицейски шефове и шефове на затвори с тартори на престъпни групировки?", Борисов каза следното:

"Аз обичам много да гледам сериали и особено американски. Десетки полицейски банди действат в щатите. Играят и много добри артисти. Виждате всяка седмица в щатите има стрелба и убийство. Много филми сме гледали. За съжаление ние не сме по-различни като държава от тези, които са в Европа, в Америка и навсякъде. Правилното решение е това, което г-жа Нинова обяви. Поемам вина, омитам и го махам. Ако някой е направил нещо незаконно, ще си замине веднага. Това е оздравително и положително, защото останалите започват да си мислят, че рискът да ги хванат е голям."

Относно запитване ще има ли смяна на вътрешния министър, Борисов попита:

"Защо? От снощи върви една много сериозна операция, от Бургас започна. Не говоря само за скоростта по пътищата. Купихме на полицаите много добри машини с фабрично вградени камери. Карат зад тебе, филмират те и оставаш без книжка. Отгоре имаме хеликоптери, които снимат. Ето има заловени стотици мастербоксове цигари. Убеден съм, че през следващите три месеца, когато отчитаме битката с контрабандата на цигари, ще сме още по-надолу...".

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.

Източник: varna24.bg