Varna24.bg представи със сладурското парче Мазен продавач. Занимавам се с рап

...
Varna24.bg представи със сладурското парче Мазен продавач. Занимавам се с рап
Коментари Харесай

Браво! Млад рапър от Варна провокира с Мъдрост от панелката

Varna24.bg показа със сладурското парче " Мазен продавач ". 

" Занимавам се с рап и писане на песни от много години, само че при започване на тази година издадох първия си албум " Мъдрост от панелката ". Вдъхновяваме ме всичко. Опитвам се да представям нещата по занимателен метод, с цел да накарам хората да се замислят за тези неща, без да ги товаря. Идеята е всеки да се опита нещо да промени. А другояче какво бих желал да трансформира аз ли? Ами бих желал да има по-малко коли в града, те са на всички места, по тротоарите, градинките и мен ме нервира това. Бих искал да има по-чисти улици. Смятам, че в случай че всеки предприеме даже и дребна отговорност за своите дейности, ще се трансформират нещата. Нека не виним депутатите за всичко. Хартийките в градинката си ги хвърляме ние, нали? Ако всеки промени дребните неща, ще се получи смяната, за която приказваме. Нека не разрушавам материалната база, която имаме и дано не виним постоянно другите ", споделя Lay-Zy.

Красьо коментира още, че работи, с цел да прави музика, само че тя му носи единствено задоволство, не и доходи на този стадий. 

" Не скърбя, че е по този начин, тъй като в случай че бях подвластен да изкарвам пари от музика, трябваше да последвам някакви трендове, с цел да върша музика за масите, а аз не желая това. Музиката е пристрастеността ми. Моята музика е писана от елементарния българин за елементарния българин. Правя всичко самичък, само че по този начин знам, че всичко е от сърце и е на 100%. Това съм аз, няма нищо захаросано! "

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР