Див екшън разтърси офис на държавни служители в Кърджали. Действието

...
Див екшън разтърси офис на държавни служители в Кърджали. Действието
Коментари Харесай

Заради мръсно видео с колежка: Див екшън разтърси офис на държавни служители

Див екшън раздруса офис на държавни чиновници в Кърджали. Действието стартира със скандал и закани за физическа кавга посредством „ удушаване”. Причината пък била - клипчета направени с GSM и боязън от публикуването им в обществените мрежи. „ Мръсното” видео предиздвикало двама сътрудници да настръхнат един против различен и даже се стигнало до интервенция на полицията в държавното институция, оповестява 24rodopi.com, базирайки се на от очевидци на грозните подиуми.
Всичко почнало от „ професионален прием “ на служителите през ноември. Колегите се събрали в заведение на брега на язовир „ Кърджали”. Купонът бил в разгара си, когато 27-годишен чиновник решил да извади мобилния си телефон и да си направи фотоси и клипчета за спомен, изключително деятелен бил в снимането на дансинга.
Това обаче не се харесало на развихрила се колежка, която съумяла да се докопа до GSM-а и да изтърка наличието, разкриха осведомени със случая. Всичко станало до момента в който притежателят на мобилния уред бил до тоалетната. Притеснението на дамата пък било да не се стигне до обява в интернет заради… ревностния й брачен партньор, който имал навика даже неведнъж да й звъни по телефона по време на работа, разкриха сътрудници на 40-годишната жена.
Дни по-късно обаче, оставеният без материал „ оператор” схванал за случилото се и кой е саботирал сувенирите от празненството. Младият сътрудник не издържал и потърсил сметка от колежката си в работно време. Стигнало се до скандал, а мъжът просъскал „ Ще те удуша”, описаха очевидци. Наплашената жена потърсила подпомагане от полицията, откъдето пратили екип на място. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая.
„ 27-годишен е арестуван в РУ-Кърджали за период до 24 часа след зародило спречкване в офиса на държавна институция. Мъжът отправил закани за физическа кавга към длъжностно лице. Сектор „ Охранителна полиция “ в ръководството прави инспекцията по чл.144, ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателния кодекс”, показаха от вътрешната дирекция.
„ Всичко стана от терзание да не се появят фотоси в обществените мрежи. Колегата снима без разрешението на дамата. Бе просто отбелязване на празника на чиновниците. Нищо повече, само че всеки има лично персонално пространство”, разясниха източниците ни. Двамата най-вероятно ще се изправят един против различен и в съда, допълниха още те. Заплашената си извадила здравно удостоверение в кърджалийската психиатрична болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР