Архивна снимкаНезабавно след получаване на сигнал на тел. 112 за

...
Архивна снимкаНезабавно след получаване на сигнал на тел. 112 за
Коментари Харесай

Брутални детайли около убийството в центъра на Пловдив! Жертвата смляна от бой!

Архивна фотография
Незабавно след приемане на сигнал на тел. 112 за умрял мъж, наоколо до постройката на Джумая джамия в града, местопроизшествието е било посетено от проверяващ служител на реда при IV районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и е било стартирано досъдебно произвеждане, което е докладвано на Окръжна прокуратура – Пловдив.

До момента, в хода на следствието е открито, че вечерта на 07.07.2021 година, до постройката на Джумая джамия в гр. Пловдив, е зародил спор сред трима мъже – потърпевшият, от една страна, и Ц.П., на 43 година, от гр. Пловдив и К.С., на 45 година, от гр. Пловдив, от друга. Тримата се познавали от по-рано. В хода на абсурда посред им, Ц.П. и К.С. нанесли побой над потърпевшия, вследствие на което той останал да лежи на земята. Пристигналият на място екип на Спешна здравна помощ установил гибелта му.

Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности, включително огледи на местопрестъпление и разпити на голям брой очевидци.

За изясняване на аргументите за настъпване на гибелта на 55-годишният мъж е била назначена тройна съдебномедицинска експертиза. По първични данни от аутопсията на натрупа на потърпевшия, гибелта му се дължи на тежка черепно-мозъчна контузия.

Ц.П. и К.С. са открити и арестувани. И двамата са неведнъж осъждани, като К.С. е осъждан за безчинство, шофиране в нетрезво положение и причиняване на междинна телесна щета, а Ц.П. е осъждан за обири, отнемане и грабежи.

Днес, 08.07.2021 година, те ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за осъществено в съучастничество ликвидиране и ще бъдат арестувани за период от 72 часа от наблюдаващия прокурор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР