Дисциплинарната комисия на Столичния съвет на БФС наказа старши треньорът

...
Дисциплинарната комисия на Столичния съвет на БФС наказа старши треньорът
Коментари Харесай

Масови наказания за треньори в ЦСКА-София

Дисциплинарната комисия на Столичния съвет на БФС наказа старши треньорът на юношите на ЦСКА-София (родени 2003) Христо Марашлиев, както и шефът на " алената " школа Стефан Яръмов поради разигралите се събития след края на мача с Левски на 26-и септември.

Сините завоюваха с 2:1 с хубав гол на Даниел Начев в последните секунди на дуела и отстраниха противника си още на градско равнище в шампионата за Купата на БФС. Тогава старши треньорът на ЦСКА-София Христо Марашлиев беше изпъден от съдията, стигна се до конфликти.

Дисциплинарната комисия на Столичния БФС лиши Марашлиев от право да управлява тима си от аварийна пейка за 3 мача и му е наложена санкция от 125 лв. поради обиди към основния арбитър и оборване на съдийски решения.

Директорът на школата на ЦСКА-София Яръмов е осъден с имуществена глоба в размер на 250 лв. поради нахлуване на терена и невъздържано държание. Самият клуб е осъден също с парична санкция в размер на 187,50 лв. поради нерегламентирано потребление на пиротехнически средства по време на мача сред юношите (младша възраст) на Левски и ЦСКА-София в шампионата за Купата на БФС.

Вчера пък глоба да не води юношите на ЦСКА-София до 15 години в идващите три дуела получи различен треньор от клуба - Атанас Борносузов. Неговото наказване е за засегнатост на длъжностно лице в мач против Черно море и бе дефинирано по този начин:

" За засегнатост на длъжностно лице, на съображение чл.34, ал.1, т.2 от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира Атанас Борносузов – ст. треньор на ПФК " ЦСКА-София " гр. София със възбрана за извършване на функционалности като треньор за 3 срещи и с санкция в размер на 250 лв.. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР