Дисциплинарната комисия към БФС отново отложи разглеждането на жалбата на

...
Дисциплинарната комисия към БФС отново отложи разглеждането на жалбата на
Коментари Харесай

БФС пак не реши нищо за съдийството на Левски - Лудогорец

Дисциплинарната комисия към БФС още веднъж отсрочи разглеждането на жалбата на Левски против съдийството на Никола Попов по време на домaкинството на Лудогорец (0:0) в отсрочена среща от 1-ия кръг на Първа лига. Причина за решението на Комисията е неналичието на експертен отчет от Съдийската комисия.

Ето и всички решения за въпросния дуел:

Отложена среща от 1-ви кръг на ППЛ сред тимовете на

ПФК „ Левски ” – ПФК „ Лудогорец ”

За нерегламентирано потребление на факли и димки, на съображение чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от Директива за птиците /2017/2018/ – ДК наказва  ПФК " Левски " гр. София  с имуществена глоба в размер на 300 лв..

За хвърлени предмети, на съображение чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 2 от Директива за птиците /2017-2018/ ДК санкционира ПФК " Левски " гр. София с имуществена глоба в размер на 2000 лв..

ДК при БФС установи, че не е на разположение изискуемия според чл.31, ал.3 от Директива за птиците 2017/2018 експертен отчет от Съдийската комисия при БФС, поради това отсрочва разглеждането на жалбата на ПФК „ Левски “ София за последващо свое съвещание, като чака експертен отчет от Семеен кодекс при БФС до края на работния ден на 18.09.2017 година.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР