Дисциплинарната комисия към БФС глоби Любослав Пенев с 9000 лева

...
Дисциплинарната комисия към БФС глоби Любослав Пенев с 9000 лева
Коментари Харесай

Изненада или грешка: Любо Пенев е помощник-треньор на ЦСКА!

Дисциплинарната комисия към БФС санкции Любослав Пенев с 9000 лв. поради изявления на експерта по адрес на управлението на футболния съюз и за обиди към футболните съдии.

Ето цялото решение на ДК към БФС:

Във връзка с голям брой сезирания до комисия "Етика и феърплей " и Дисциплинарната комисия при БФС на изключително свое съвещание ДК реши:

За нанесени обиди в средствата за всеобща информация към управлението на БФС, засягащи човешкото достолепие, етиката и морално-етичните условия, на съображение чл.37, ал.1, т.17, ал.1, б.А от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира Любослав Пенев – лицензиран като пом. треньор на ПФК "ЦСКА-София " гр. София с санкция в размер на 5000 лв..

За унизителни и обидни изявления обществено, в печатни, телевизионни и електронни медии за достойнството и достолепието на футболните съдии, на съображение чл.37, ал.1, т.17, ал.2, б.Б от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира Любослав Пенев – лицензиран като пом. треньор на ПФК "ЦСКА-София " гр. София с санкция в размер на 4000 лв..
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР