Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз разпореди Левски да възстанови

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз разпореди Левски да възстанови
Коментари Харесай

"Левски" трябва да възстанови 8 седалки, 13 скъсани и 8 изгорени пана на "Славия"

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз разпореди " Левски " да възвърне вредите, които агитката на " сините " нанесе на стадиона на " Славия " при успеха с 1:0 в последния кръг на футболната Първа лига.

По време на мача агитката на гостите възпламени няколко транспаранта. При тях, съгласно решенията на комисията са били счупени 8 седалки, 13 пана са скъсани, а 8 са изгорели.

Снимка: Lap.bg

Освен това от стадион " Георги Аспарухов " би трябвало да платят и 3300 лева санкции. Те са за хвърлени бомбички, предмети и потребление на пиротехника.

Наказан е и футболистът на " Славия " Андреа Христов. Заради засегнатост на длъжностно лице той би трябвало да заплати 5000 лева Спрени са правата му за 2 мача.

Тежки санкции отнесоха Милан Йокич от " Царско село " и Родриго от " Черно море ", които се сбиха в последния кръг и получиха червен картон. Те няма да могат да играят в идващите 3 мача.

Отборите на ЦСКА, " Черно море " и " Ботев " Пловдив са с наложени наказания от по 1000 лева, до момента в който " Славия " е санкциониран с 1300 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР