Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви наказанието на Локомотив

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви наказанието на Локомотив
Коментари Харесай

ДК обяви наказанието на Локомотив София

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз разгласи наказването на Локомотив София след баталните подиуми, които се разиграха на стадиона в Надежда при семейството на Хебър Пазарджик.

Столичните „ железничари” са осъдени да играят пред празни трибуни за шест мача. Глобата, която ще би трябвало да заплати Локомотив София е в размер на 3750 лв..

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Дисциплинарна комисия

Отложени за разглеждане произшествия от срещата

ФК „ Локомотив “ гр. София – ФК „ Хебър “ гр. Пазарджик – 17 кръг

За нанесен побой от публиката на тим хазаин на служебни лица от тима посетител, на съображение член 37, ал.1, т.7, б. Б от Директива за птиците /2019/2020/ – ДК санкционира ФК „ Локомотив “ гр. София с отнемане от домакинство за 4 срещи и имуществена глоба в размер на 2500 лв.. На съображение член 37, ал.1, т. 21, б. Г от Директива за птиците /2019/2020/ – ДК заменя отнемане от домакинство със възбрана за игра пред аудитория.

За разпра на ръководители от ФК хазаин със служебни лица на ФК посетител, на съображение чл.36, ал.1, т. 3, б. А от Директива за птиците /2019/2020/ – ДК санкционира ФК „ Локомотив “ гр. София с отнемане от домакинство за 2 срещи и имуществена глоба в размер на 1250 лв.. На съображение член 37, ал.1, т. 21, б. Г от Директива за птиците /2019/2020/ – ДК заменя отнемане от домакинство със възбрана за игра пред аудитория.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР