Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) най-накрая излезе

...
Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) най-накрая излезе
Коментари Харесай

ЦСКА отнесе глоба в размер на над 21 000 лева след последния мач на Българска армия

Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) най-сетне излезе с решения за случилото се по време на дуела сред ЦСКА и Лудогорец от последния 20-и кръг от есенния полусезон от Първа лига.

Мачът, който вечно ще остане в историята като финален на стадион " Българска войска " в сегашния му тип, приключи с най-малък триумф с 1:0 за " орлите ", а близо 10 дни след изиграването му от ДК разгласиха и своето мнение за срещата.

От него излиза наяве, че на ПФК ЦСКА-София е била наложена доста солена санкция в размер на 21 300 лв. поради най-различни произшествия по трибуните.

Сред цитираните прегрешения на " алените " последователи " са: " нерегламентирано потребление на факли и димки ", " хвърлени факли и димки на пистата ", " потребление на факли и димки, довели до трикратно прекъсване на играта ", " изстреляни ракети ", " възпламеняване на бомбички на терена ", " потребление на лазерни устройства за заслепяване на играч ", " хвърлени голям брой предмети " и " обидни и нецензурни викания ".

На " армейците " беше наложена и още една глоба в размер на 2000 лв. поради " неспазване условията за реализиране на надеждна защита на футболната среща ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР