Дистанцията, която ГЕРБ поддържа от изпълнителната власт, донякъде гарантира доверието

...
Дистанцията, която ГЕРБ поддържа от изпълнителната власт, донякъде гарантира доверието
Коментари Харесай

Телевизията на ТИМ-аджиите взриви Васил Тезиев: Абе, момче, откъде ти е първия милион!?

Дистанцията, която ГЕРБ поддържа от изпълнителната власт, ненапълно подсигурява доверието в тази партия и лоялността на гласоподавателите. Но по този начин или другояче несъмнено би трябвало да кажем, че присъединяване във властта най-малко досега не се свързва с някакви съответни резултати, а по-скоро с някакъв тип еднаквост.
Това коментира политологът проф. Румяна Коларова.
По думите ѝ политиката на „ Продължаваме промяната “ да назовава обединението „ сглобка “ „ предизвика страст в своите твърди гласоподаватели, от което не печелят “.
„ Това не е игра, която ти печели доверие, нито пък е тактика, която може дълготрайно да ти подсигурява някаква резистентност, когато става дума за електорални нагласи„, добави проф. Коларова.
По отношение на кандидатурата на „ ПП-ДБ “ и „ Спаси София “ за кмет на столицата Васил Терзиев, тя счита, че е хубаво да се обясни по какъв начин той е станал предприемач и  по какъв начин е спечелил първия си милион и да изясни връзките, които му се приписват с Държавна сигурност.
„ По-скоро тук има отношение, че това е човек, който по непочтен метод е спечелил първия си милион. Не става въпрос за комунизъм и залпа на „ Аврора “. Хубаво е да се разясни дали има някаква връзка, тъй като тъкмо тези стопански браншове, в които дядо му и чичо му са управлявали – те са се занимавали с програмиране, тъкмо в тези браншове той развива бизнес “, изясни тя.
По думите ѝ на Запад е обикновено децата да бъдат подпомагани от фамилиите си и всички, да вземем за пример, знаят коя е майката на Бил Гейтс. В България обаче това не се приема за обикновено, добави проф. Коларова.
„ Няма съмнение за мен, че той е получил поддръжка от фамилията си и родителите си в първите си стъпки. Това е изцяло обикновено на Запад, само че не се приема за обикновено в България. „ Продължаваме промяната “ непрекъснато твърдяха, че България не е естествена. Сега с техните камъни по техните глави “, продължи политологът.
Тя счита, че успешен предприемач не е равно на сполучлив политик, защото ръководството на  обществени средства е друго от ръководството на бизнес .
Този човек би трябвало да се опита да убеди софиянци, не че е добър предприемач, който е съумял да продаде компанията си, той би трябвало да ги убеди, че ще употребява парите на данъкоплатците по най-хубавия за тях метод „, сподели още Коларова.
Според нея бюджетът е по-важно да бъде коментиран през декември, когато от него ще се видят резултатите.
„ Не считам, че локалните избори ще трансформират с нещо връзките в обединението. Ще намират зад кадър решението по редица противоречиви въпроси. Така разбрахме, че са се разбрали за постовете в регулаторите. Не е имало случай коалиция да бъде разтурена поради локални избори “, коментира  социологът Юлий Павлов пред Bulgaria ON AIR .
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР