Дистанционното обучение е извънредна алтернатива и допълнение на обучението в

...
Дистанционното обучение е извънредна алтернатива и допълнение на обучението в
Коментари Харесай

Вълчев отчете докъде сме с дистанционното обучение, Иво Христов го обяви за провал

Дистанционното образование е изключителна опция и допълнение на образованието в действителната класна стая . Електронните платформи би трябвало да се употребяват за възлагане на задания, за самоподготовка.
Това сподели министърът на образованието и науката Красимир Вълчев по време на парламентарния надзор в отговор на депутата Иво Христов какъв ще е обсегът на отдалеченото образование.
.
Второто ще е възпитаници, които трайно не могат да посещават образователния час, да могат да се включат в действителната класна стая посредством виртуална класна стая. За това е належащо да има софтуерна обезпеченост в учебните заведения. Вече 1800 учебни заведения работят с електронни дневници.
то също би трябвало да се уголемява за опцията за потребление на повече електронни запаси, посочи министърът.
Предвижда се още по линия на планове за нововъведения да се даде опция дребна част от часовете след 4-и клас пробно да се организират в електронна среда. Това ще е лимитирано до 20%.
Според министъра в електронна среда могат да се включат доста експерти. Български академик от ЦЕРН да вземем за пример може да се включи от Женева в урок по физика в някое учебно заведение у нас.
Електронната среда разрешавала доста интегрални уроци. Задачата на всички просветителни системи е да търсят ефикасната композиция, а не да заличават присъственото образование с неговите преимущества, сподели още министърът.
" Искам да ви оказа помощ с оценката на отдалеченото образование, то е цялостен неуспех , отвърна го Иво Христов. Българското учебно заведение не е квалифицирано за такава форма на пълноценно преподаване, изясни социалистът.
, поради ред аргументи от физически, душевен, обществен и чисто изчерпателен темперамент. С него би трябвало да се внимава доста и в областта на висшето обучение.
Онзи ден синът ми получил от университета известие, че изпитът им по физическо образование щял да се организира с тест. Предполагам, че изпитът им по комерсиално право ще се организира с лицеви опори .
Разбирате, че. Не би трябвало да бъдем фанатици. Ясно е, че в електронно-информационна среда, където ние желаеме или не би трябвало да участваме, би трябвало да използваме ресурсите на едната или другата форма на образование.
От друга страна е ясно, че д
Смятам, че МОН не би трябвало да се поддава на меко казано лекомислените внушения и възторг на много необразовани люде , които употребяват следващата мода на обучение.
Ясно е, че. Ще си запазя правото и отсега нататък да проследявам този проблем и в случай че се наложи, ще продължа да ви задавам въпроси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР