Диспечер на калифорнийската полиция не е казал на двама полицаи,

...
Диспечер на калифорнийската полиция не е казал на двама полицаи,
Коментари Харесай

Калифорнийски полицаи, убити по време на служба, не са били устно предупредени, че заподозреният е въоръжен, употребявал наркотици

Диспечер на калифорнийската полиция не е споделил на двама служители на реда, преди да бъдат смъртоносно простреляни от наказан член на тайфа, че обвиненият съгласно известията е имал револвер и е бил под въздействието на PCP и метамфетамин, съгласно запис на 911.

Офицер от полицейското ръководство в Ел Монте Джоузеф Сантана, 31, и Cpl. 42-годишният Майкъл Паредес беше атакуван от засада и погубен на 14 юни 2022 година, до момента в който отговаряше на сигнал за намушкване с нож в мотел покрай Лос Анджелис. Още един офицер е ранен. След това стрелецът, Джъстин Флорес, се простреля и се самоуби.

Обаждането до 911 е направено от Мария Зепеда, която заяви, че щерка й е била намушкана с нож от Флорес, нейният 35-годишен брачен партньор, в Сиеста Inn, заяви Southern California News Group в събота.

По време на 7-минутния диалог Зепеда неведнъж сподели на диспечера, че Флорес е имала скорошна история на принуждение против щерка си, била е под въздействието на PCP и метамфет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР