Дисниленд“ отново затваря врати в Париж, където властите връщат строгите

...
Дисниленд“ отново затваря врати в Париж, където властите връщат строгите
Коментари Харесай

„Дисниленд“ в Париж отново под ключ

„ Дисниленд “ още веднъж затваря порти в Париж, където управляващите връщат строгите противоепидемични ограничения, в опит да се оправят с втората вълна от коронавирусната зараза.

Днес е последният работен ден на увеселителния тематичен парк, единствено три месеца откакто възобнови работата си във френската столица поради подобряването на обстановката с пандемията, съобщи „ Ройтерс “.

Останалите местоположения на „ Дисниленд “ в Хонконг, Шанхай, Токио и Флорида остават отворени, само че с ограничавания в посетителите и спомагателни ограничения за предварителна защита на разпространяването на COVID-19. Всички са задължени да носят защитни маски за лице.

Заразата има гибелен резултат върху работните места на веригата – през септември бе оповестено съкращението на 28 хиляди чиновници, най-вече от тематичните паркове в Съединени американски щати. През август от „ Уолт Дисни “ разкриха, че вследствие на пандемията „ Дисниленд “ е на загуба с към 3.5 милиарда $. Главният изпълнителен шеф на конгломерата означи, че при отрицателни финансови резултати локациите няма да работят.

Според новите рестрикции, които влизат в действие в петък, хората във Франция ще би трябвало да останат по домовете си, с изключение на когато имат нужда от покупка на артикули и здравна помощ. Позволени са още ходенето на работа в случаите, когато не може да бъде осъществявана отдалечено, както и излизането за спортуване навън с дълготрайност до не повече от един час дневно. Училищата остават отворени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР