Дисниленд е магически свят, в който наистина можем да загубим

...
Дисниленд е магически свят, в който наистина можем да загубим
Коментари Харесай

Вечеря в ресторанта на Красавицата и звяра

Дисниленд е вълшебен свят , в който в действителност можем да загубим визия за действителността. Обградени от всички обичани приказни герои, атракционният парк ни дава безкрайни благоприятни условия за развлечение.

Но човек колкото и да лудува, все в миналото би трябвало да похапне. А калифорнийският Дисниленд, който е и първият в света, ни слага пред много сложен избор на ресторант.

 Снимка 342721

Днес ще се спрем на Be Our Guest Restaurant, който ни придвижва непосредствено в историята за " Красавицата и звяра " . Името идва от заглавието на емблематичната ария от кино лентата. Отваря порти през 2013 година

Ресторантът се намира в парка Magic Kingdom и е една от притегателните точки в него. След часове наред циркулиране из атракционите, дребни и огромни идват тук, с цел да заредят с нови сили. А и да се потопят в магическата атмосфера от обичаното детско .

 Снимка 342719

Само в случай че имаме резервация, несъмнено! Въпреки че е с огромна повърхност и се състои от няколко зали, даже половин година по-рано няма гаранция, че ще успеем да си запазим маса.

Интериорът на заведението е съвсем като замъка на Звяра. Огромни френски прозорци и красиви фрески в духа на кино лентата са единствено част от акцентите. Разбира се, няма по какъв начин да минем без солидни свещници и червени рози под капак .

 Снимка 342718

А от управата му оповестиха, че от това лято ще оферират на гостите си единствено тристепенно меню на цена 55 $ за възрастни и 35 за деца.

Това прави визитата в ресторанта следващото скъпо наслаждение в Дисниленд. За тази сума можем освен да си създадем безчет фотоси със страховит декор, само че и да похапнем вкусно.

 Снимка 342717

Френска лучена чорба, омари, скариди, миди, агнешко, истинският десерт от " Красавицата и звяра " - " the grey stuff " и още доста примамливи оферти ни чакат в менюто. С смяната в меню идват и нови попълнения - филе миньон, плато с морски блага и още вкусотии.

 Снимка 342723

Детските менюта и десертите се резервират, за наслада на дребните гости. Така всички ще са удовлетворени - едни от незабравимия спомен, други - и от гурме прекарването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР