Disneyland е мечтано място не само за много деца, но

...
Disneyland е мечтано място не само за много деца, но
Коментари Харесай

Да се окажеш в капан в Disneyland

Disneyland е мечтано място освен за доста деца, само че и за доста възрастни. Предполагаме, надали някой от тях би имал нещо срещу, в случай че се окаже блокиран там за няколко часа. Та нали това се счита за едно от най-забавните места на планетата?
 Бурж Ал Бабас - изоставеният Disneyland на Турция
Бурж Ал Бабас - изоставеният Disneyland на Турция

Ето къде да се отбием, в случай че пътуваме до Анкара

Това може и да е по този начин, само че надали на хората, оказали се в капан в Disneyland в Шанхай, им е било изключително занимателно.

Да напомним първо, че съвсем три години изминаха откогато Китай заяви за първия си случай на ковид. Властите обаче не престават да постановат крайни ограничения в опит да спрат всяко предаване на вируса.

Всъщност се оказва, че този случай даже не е първият път в който Disneyland в Шанхай затваря ненадейно в интервала на пандемията. Миналият ноември към 30 000 души бяха като в капан там, откакто управляващите подредиха всички на първо време да бъдат тествани.

И единствено дни откакто паркът стартира да работи с понижен потенциал, с цел да се съобрази с Covid ограниченията, се наложи повторното му незабавно затваряне. На хората, оказали се заложници в Disneyland в Шанхай този път, е било казано, че няма да бъдат позволени да излязат, до момента в който не покажат негативен тест.

В китайската обществена мрежа Weibo даже са се появили видеоклипове, на които се вижда по какъв начин хора са се втурвали към портите на парка, само че стигали до тях, когато към този момент били заключени.

Интересно е, че в Китай фрапантната мярка за ненадейно затваряне на обекти е карала хората да бягат и от огромни магазини като Ikea, и от личните им работни места, единствено и единствено да не се окажат блокирани.
 Disneyland в Шанхай, COVID-19 и за какво хиляди хора бяха блокирани и тествани в парка
Защо над 33 000 души останаха блокирани в Disneyland в Шанхай

В страната има нулева приемливост към вируса

За " пандизчиите " в шанхайския Disneyland обаче може би е бил ненапълно утешителен фактът, че атракционите са траяли да работят, както осведомят от BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР