Disney + вече има 50 милиона платени абонати в световен

...
Disney + вече има 50 милиона платени абонати в световен
Коментари Харесай

Disney+ почти изпълни 4-годишния си план за няколко месеца

Disney + към този момент има 50 милиона платени клиенти в международен мащаб, с което компанията съвсем извърши абонаментните си прогнози за 4 години, единствено пет месеца след старта му, оповестява CNN.

Компанията представи на вложителите предходната година прогнози, че чака да има от 60 милиона до 90 милиона клиенти по света до 2024 година Сега, пет месеца след началото на услугата, това очакване е съвсем реализирано.

Компанията заяви, че има близо 30 милиона клиенти, които  са закупили абонаменти през февруари, с което идва и огромният скок в продажбите.

През последните няколко седмици услугата започва в Обединеното кралство, Франция и Германия и измежду другите европейски страни. Тя стана налична и в Индия през миналата седмица, където беше препоръчана дружно със съществуващата в страната стийминг услуга Hotstar. От Disney обявиха, че в страната са осем милиона от общия брой абонаменти, само че не разкри статистически детайлности за останалите страни.

" Истински се радваме, че Disney + съумя да доближи до милиони хора по целия свят ", съобщи Кевин Майер, ръководител на отдела за директни консуматори на Disney. " Страхотният роман на истории въодушевява и повдига настроението. Щастливи сме, че съумяваме да предоставим голяма гама от страхотни занимания, дружно с доста наслада и оптимизъм ".

Компанията не прецизира дали продажбите има връзка с множеството въведени карантини в страните по света.

Припомняме, че пандемията към този момент засегна и този бизнес като принуди тематичните паркове на Disney по света да затворят и доста от най-големите им филми за годината да бъдат отсрочени.

От компанията обясниха още, че ще освободят чиновници, " чиито работни места не са нужни сега " от 19 април.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР