Disney сложи в развлекателния си парк във Флорида говорещ манекен

...
Disney сложи в развлекателния си парк във Флорида говорещ манекен
Коментари Харесай

В Disney World вече има и говореща кукла на Тръмп

Disney постави в развлекателния си парк във Флорида говорещ манекен на Доналд Тръмп, заяви Си Ен Ен.

Куклата е сложена в атракционната „ Зала на президентите “, където са събрани и други американски държавни глави. Някои от тях също приказват.

" Залата на президентите " в Disney World бе затворена през януари тази година особено с цел да бъде конфигурирана куклата на Тръмп, който по същото време встъпи в служба.

Скоро по-късно в интернет бе пусната петиция срещу това манекенът да бъде говорещ. От Disney отхвърлиха да оставят манекена глух. С Тръмп бе направена звукозаписна сесия. Специално за задачата президентът записал тирада, в която разсъждава върху тематиката за духа на американския народ и Конституцията на Съединени американски щати.

Атракцията бе открита още веднъж за гости през вчерашния ден.

Куклата Тръмп е облечена с мрачен костюм и раирана вратовръзка. Освен да приказва, може да прави и придвижвания с тялото. За да наподобява повече на оригинала, Disney поискала от Белия дом точните размери на облеклата на президента.

Междувременно Си Ен Ен заяви, утвърждението за работата на Тръмп е паднало до най-ниското равнище от началото на мандата му. Само 35% от американците поддържат дейностите му съгласно най-новото социологическо изследване. Негативна оценка за работата му дават 59% от интервюираните. За съпоставяне – през март Тръмп имаше поддръжката на 45% от интервюираните в допитването на Си Ен Ен.

Популярността на Тръмп е най-ниската по отношение на всички предходни американски за същия интервал. Буш младши да вземем за пример е приключил първата си година с към 86% поддръжка, Джон Кенеди - със 77%, Дуайт Айзенхауер - с 69%. Ричард Никсън, Джими Картър, Била Клинтън и Барак Обама са имали утвърждението на 55-59% от американците.

Тръмп има поддръжката на 85% от републиканците и на 4% от демократите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР