Disney официално приветства Джони Деп в Карибски пирати. Е, все

...
Disney официално приветства Джони Деп в Карибски пирати. Е, все
Коментари Харесай

Джони Деп се завръща в Дисни

Disney публично приветства Джони Деп в " Карибски пирати ". Е, към момента не е доказано, че ще се появи в някой от новите филми, само че той публично се завърна като талисмана на атракциона, който е в тематичния парк Дисниленд от 1967 година насам.

Карибски пирати беше спрян за някои ремонтни работи, които включват усъвършенствания на звука и разчистване, само че почитателите бяха повече от удовлетворени да разкрият, че Деп се върна на естественото си място като капитан Джак Спароу.

Ако би трябвало да сме почтени, този проект за възобновяване може да е бил да извади Джони Деп, в случай че беше изгубил делото против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Мнозина се чудеха какво ще се случи по-нататък с Дисни. Бяха прожектирали изображение на Деп в Дисниленд Париж, единствено дни откакто той завоюва делото. Това накара хората да заявят, че Дисни би трябвало да се извини на Деп, изключително откакто подготвени да употребяват облика му още веднъж.

Това е заслужено искане. Хубаво е да забележим мъжа, който се връща към най-хубавата си роля, въпреки и до момента да се появява единствено в атракции.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР