Disney обяви придобиването на дял в Epic Games, както и

...
Disney обяви придобиването на дял в Epic Games, както и
Коментари Харесай

Disney инвестира $1,5 милиарда в създателя на Fortnite

Disney разгласи придобиването на дял в Epic Games, както и стратегическо партньорство, което дава сериозна поръчка за по-силно наличие в света на игрите, оповестяват международните организации.

Развлекателният колос и гейм компанията ще построяват обща " галактика ", която ще включва и хитови поредици като тези на Pixar, Marvel и " Междузвездни войни ". Epic има една от най-популярните онлайн мултиплеър игри - Fortnite с над 350 млн. регистрирани.
 Disney навлиза в света на спортните <a href=залагания с огромна договорка " >
Disney навлиза в света на спортните залагания с огромна договорка

С приложението ESPN Bet

Компанията е толкоз мощна, че се изправи против Apple и несъмнено беше огромен фактор за европейското решение, което задължи софтуерния колос да разреши различни магазини за приложения най-малко в Европейски Съюз.

" Най-мощното нахлуване в света на видеоигрите ", както го дефинира изпълнителният шеф на Disney Боб Айгър идва на фона на незадоволително кино показване на компанията и много огромни разноски по построяването и налагането на стрийминг платформата Disney+. Тя стартира да лимитира шерването на пароли в опит да реализира огромните облаги след аналогичния ход на съперника Netflix.
 Disney+ загуби близо 5 000 000 клиенти от началото на годината
Disney+ загуби близо 5 000 000 клиенти от началото на годината

Най-голям е отливът на индийския пазар

В същото време, от години игрите са по-печеливши от филмите.

Като цяло, приходите на Disney са непроменени, само че под натиска на акционерите облагата се качва с 49% - а това демонстрира обилни оптимизации. Някои към този момент са факт, други предстоят.

Така, да вземем за пример, ESPN (собственост на Disney) ще сплоти старания с Fox Corporation и Warner Bros Discovery за спортна мегаплатформа, която ще излъчва NFL, NBA, MLB и международното по футбол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР