Дискусиите за новия кабинет продължават, всички чакаме да видим как

...
Дискусиите за новия кабинет продължават, всички чакаме да видим как
Коментари Харесай

Министър Николай Денков: Още не съм поканен в новия кабинет

" Дискусиите за новия кабинет не престават, всички чакаме да забележим по какъв начин ще се развият нещата. Още не съм поканен “. Това съобщи пред БТВ акад. в отговор на въпрос дали ще влезе в състава на новото държавно управление.

Просветният министър разгласи, че от понеделник всички възпитаници се връщат в клас и няма да има механизъм на ротация, защото са обезпечени задоволително проби. По думите му децата би трябвало да бъдат в клас, тъй като сега заболяевамостта понижава.
Министър Николай Денков: Над 66% от всички възпитаници учат присъствено
285 000 възпитаници от V до XII клас учат присъствено през днешния ден в цялата страна. Това са над 66% от всички възпитаници. 245 000 деца са в учебно заведение с...

„ Няма никаква възможност разновидността „ Омикрон “ да промени обстановката в страната, най-малко до Коледната почивка “, сподели още министър Денков. Той уточни, че се борави единствено с щадящи проби, които се намират на склад, поради проблем с доставките. „ Със сигурност имаме проби за идната седмица до края, а също по този начин имаме увещание, че ще дойдат в допълнение, които да стигнат доникъде на януари, дори и малко по-нататък “, изясни просветителния министър.

Според него здравното и просветителното министерство би трябвало дружно да обсъдят ограниченията, които се ползват и дълготрайно да възнамеряват какви ще бъдат разновидностите. „ Ако ще бъдат проби, тогава да се създадат поръчки преди Нова година, с цел да има, когато са нужни “, изясни Денков. Според него вземането на решения от през днешния ден за на следващия ден изрично би трябвало да да престане.

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР