Дискотеките, разположени на Южния плаж на курорта Слънчев бряг снощи

...
Дискотеките, разположени на Южния плаж на курорта Слънчев бряг снощи
Коментари Харесай

С нощни проверки беше открит летният туристически сезон в Слънчев бряг

Дискотеките, ситуирани на Южния плаж на курорта Слънчев бряг нощес откриха публично летният туристически сезон с грандиозни празненства, а няколко хиляди туристи участваха на събитието.

Заради мощната си музика тези заведения бяха обект на инспекции още през предходната година, а вицепремиера Валери Симеонов се закани, че и тази година ще мери равнищата на шума и при нарушавания ще постанова строги наказания. Точно в 2:00 часа след среднощ здравни инспектори отпред с началника на РЗИ-Бургас Георги Паздеров, чиновници на Национална агенция за приходите и полиция дойдоха в региона и започнаха инспекция.

Изненадващо вицепремиерът не беше със тях, макар че беше декларирал преди дни, че персонално ще участва на откриването на сезона и ще мери равнищата на шума. Проверяващите не пожелаха коментар пред камера, само че потвърдиха, че измерените стойности на шума на разнообразни места от плажната линия и пред най-близкия хотел, са посочили стойности над позволените.

Проверките ще продължат и през идващите дни, обявиха инспекторите. По-късно през днешния ден вицепремиерът Валери Симеонов ще има среща с туристическия отрасъл на Поморие и ще заяви пред публицисти резултатите от първите инспекции в Слънчев бряг. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР