Диригентът Йордан Камджалов избухна с яростен пост, писан в малките

...
Диригентът Йордан Камджалов избухна с яростен пост, писан в малките
Коментари Харесай

Камджалов бесен: Заради Софи скачам в яростна битка с всеки

Диригентът Йордан Камджалов избухна с гневен пост, писан в дребните часове на нощта. Поводът за гнева му бе рецензията, която се изсипа след оповестяването на най-новия му план с присъединяване на Софи Маринова .

След като възмутени консуматори разясниха под истинската версия на поста, в която музикантът изсипва много тежки думи, непристойни за обществения му статут, той редактира написаното. Първоначалната версия обаче към момента може да бъде прочетена. 

Ето какво гласи редактираната версия на поста му във Фейсбук:

" До всички “колеги ", които нямат различен късмет с изключение на да мислят, пишат и приказват нелепости!

От самото начало ни беше ясно, че:

- новата гениална идея с присъединяване на Софи Маринова не е за Вас

- това турне не е за музикални догматици

- този план не е за мразещи, той е за свободни хора

- бяхме подготвени за мнения и реакции - чакахме ги, дори закъсняхте

- даваме Ви неповторим късмет месеци и години след събитията да си намирате към момента мотиви да приказвате още нелепости по адрес на нещо, което Ви е неразбираемо

- топ сътрудници от страната, Европа и Америка, с които споделях през месеците на подготовка, схванаха всичко. И се възхитиха. Те също знаеха и ме предизвестиха, че Вие нямате късмет да разберете това в никакъв случай.

- “залата на Камджалов постоянно е цялостна без значение дали извършва Моцарт, Брамс, Ненов, Малер, Брукнер " - и отново ще бъде ….. и това го знаете всички Вие, и се чудите за какво ……. Отговорът е явен за всички (но от “малките сърца " е сложен за преглъщане) - тъй като сме МЕГА ДОБРИ И МЕГА ИСТИНСКИ

- аз - Yordan Kamdzhalov - поемам тоталния “имиджов риск ". Това обаче не ме интересува. Аз не създавам за злобарите.

Създадохме талантлив мотив, който да пропука още повече яловото двуличие.

Да. Заради МЕГА музикалната циганка Софи скачам в гневна борба с всеки, ВСЕКИ - в името на музиката, на свободата и мистерията.

Не ме интересува. Ние отиваме да вършим ОТНОВО история. А Вие небогати “колеги " отивайте там, където Ви заведе злобата Ви.

Благодаря обаче на ВСИЧКИ необятно скроени прелестни хора и обични сътрудници, които схващат ВСИЧКО, и които нямат никакво подозрение, че всички ние - близо 150 индивида от 7 страни - сме запретнали ръкави за идващото си музикално ЧУДО.

Моля, разпространете. Нека всички небогати души, които от години се чудят къде и по какъв начин да се излагат, като приказват срещу другите, да знаят тъкмо какво мисля за тях.

Прекрасни свободни хора, заповядайте, залата ще е претъпкана, скоро няма да има места.

(А всички други, мразещите, слепеещите, псевдо разбирачите - не идвайте, не Ви желаеме, стойте си пред екраните.

Историята се прави без Вас.)

30.05. - София

21.06. - Пловдив

30.06. - Варна

Бих правил МИСТЕРИЯ И СВОБОДА с всеки етнос, с всеки Човек, с всеки който е подготвен за това ", приключи гневния си пост Камджалов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР