Дирекцията на полицията във Франкфурт на Майн изказа благодарност в

...
Дирекцията на полицията във Франкфурт на Майн изказа благодарност в
Коментари Харесай

Германските и българските власти разбиха престъпна група за фалшиви документи

Дирекцията на полицията във Франкфурт на Майн изрече признателност в писмо до заместника на основния прокурор Иван Гешев за отличната работа на българския проверяващ екип, взел участие в взаимното откриване и обезвреждане на проведена незаконна група за правене и разпространяване на неистинен документи.

Особена благодарност в писмото е изразена за високия професионализъм на прокурор от Специализирана прокуратура, следовател от Национална следствена служба и чиновник в ГДБОП, взели участие в следствените дейности на българска територия. През юни 2018 година български екип взе участие в взаимното следствие по линия на интернационалната правна помощ и издадена Европейска заповед за следствие.

Българските сътрудници „ се отзоваха образцово и в цялостен обсег на молбата ни за правна помощ, както и повече от бързо реализираха молбата за обширни дейности по следствието “, се споделя в писмото. Като предпоставки за сполучливата взаимна работа се сочат енергичните дейности, положителната подготовка и координираност в дейностите на българските проверяващи.

„ Ще се радваме да работим с вас и вбъдеще “, твърдят от Дирекцията на полицията във Франкфурт на Майн, оповестяват от пресцентъра на профилираната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР