Директорите на училища пуснаха анкети, адресирани към родителите на учениците

...
Директорите на училища пуснаха анкети, адресирани към родителите на учениците
Коментари Харесай

Директорите на училища пуснаха анкети за съгласие за тестове на гимназистите

Директорите на учебни заведения пуснаха анкети, адресирани към родителите на учениците от прогимназиален и гимназиален курс. В тях се желае единодушие огромните възпитаници да бъдат тестване с бърз щадящ тест. Родителите са помолени да дадат своя отговор до обяд на 3 декември.

Родителите, които са съгласни децата им да бъдат тествани би трябвало да попълнят и съответната декларация. Тя е в три разновидността - за деца до 14 години, за деца над 14 години и за деца със специфични просветителни потребности (СОП).
Учениците ще посещават самостоятелните часове и изпити в учебно заведение без проби
От през днешния ден, 1 декември, учениците могат да посещават самостоятелни часове и съвещания в учебно заведение, без да бъдат тествани за COVID-19. Това...

Родителите, които желаят децата им да посещават учебно заведение би трябвало да изпратят попълнена декларация до края на седмицата. Без декларация децата няма да бъдат тествани. 

По-рано денем след взаимно съвещание на просветителното и здравното министерство бе взето решение учениците се върнат в клас още идващия понеделник, 6 декември.

Учениците от първи до дванадесети клас ще се тестват един път седмично до момента в който за учителите и непедагогическия личен състав остава двуразовото тестване на седмица. Подробности вижте в

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР