Директорите на НДК Мирослав Боршош и Борислав Велков, както и

...
Директорите на НДК Мирослав Боршош и Борислав Велков, както и
Коментари Харесай

ГЕРБ опита, но не успя да скрие Боршош от депутатите

Директорите на НДК Мирослав Боршош и Борислав Велков, както и ръководителите на борда на сдружението за интервала 2016-2017 година ще бъдат изслушани от краткотрайната анкетна комисия за разходването на средствата към европредседателството в Народното събрание. Това гласоподаваха всички депутати в комисията без ГЕРБ на вчерашното съвещание, където бяха изслушани основния прокурор Сотир Цацаров и шефовете на ДАНС и държавна финансова ревизия Димитър Георгиев и Георги Начев. Макар по думите на основния прокурор да не са били съобщавани следствени секрети, съвещанието бе закрито за публицисти.
" Цялата информация, която бихме могли да получим устно от лицата, които ще бъдат поканени, ние към този момент разполагаме с нея от чуването на отрасловите министри и вицепремиер и на представителите на способените органи, в чиито пълномощия е следствието ", неубедително изясни шефът на комисията Диана Йорданова от ГЕРБ.
За да споделят информация към следствието, пред депутатите през вчерашния ден се явиха основният прокурор Сотир Цацаров, ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев и шефът на Агенцията за държавна финансова ревизия Георги Начев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР