Директорите на две от многопрофилните общински болници в София са

...
Директорите на две от многопрофилните общински болници в София са
Коментари Харесай

Директорите на две многопрофилни болници в София искат обявяване на грипна епидемия

Директорите на две от многопрофилните общински лечебни заведения в София са на мнение, че в столицата би трябвало да се намерения за оповестяване на грипна зараза.

Мненията си двамата ръководБители изложиха по време на показване на общинска стратегия за безвъзмездна психическа помощ на онкологично заболели пациенти и техните близки, чието осъществяване стартира в четири от многопрофилните столични общински лечебни заведения.

„ Нашето мнение е да бъде оповестена грипна зараза и в София, тъй като сме доста натоварени сега. Реанимационните кревати са заети, пулмологичните отделения са цялостни “, сподели изпълнителният шеф на Първа МБАЛ-София проф. Цветомир Димитров.

" В МБАЛ „ Княгиня Климентина “ също са натоварени всички отделения и най-много пулмологичното ", добави изпълнителният ѝ шеф доктор Борил Петров.

„ Има много затруднения от грипа, които се показват с тежки пневмонии, които много постоянно протичат асимптоматично – няма температура пациентът, само че е с тежка пневмония. Доскоро детското поделение беше запълнено над 50%.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР