Директорът Спортна администрация на Лудогорец Георги Караманджуков сподели мнението си

...
Директорът Спортна администрация на Лудогорец Георги Караманджуков сподели мнението си
Коментари Харесай

Караманджуков: Ще се стигне до консенсус по договора за ТВ правата

Директорът " Спортна администрация " на Лудогорец Георги Караманджуков показа мнението си за тегления по-рано през днешния ден чоп за новия сезон в родната efbet Лига. " Орлите " стартират отбраната на следващата си шампионска купа като посетител на Ботев (Враца).

Караманджуков даде и мнението си по мощно дискутираната през последните дни тематика за новия контракт за телевизионните права, заявявайки, че има вяра, че ще се стигне до консенсус сред огромните клубове.

„ С доста старания на страната и на всички клубове успяхме да приключим миналогодишния сезон в сложната пандемична конюнктура. Изпращаме една сполучлива година на европейски и българско равнище за Лудогорец. Стартът е идентичен за всички, би трябвало да играем против всички. Трябва да се подготвим добре “, стартира Караманджуков.

" Знаете, че в Европа към този момент се играе единствено по един мач в елиминационните етапи, тъй че всичко зависи и от жребия ненапълно и факторът домакинство. Пожелавам триумф на всички български тимове, които вземат участие в европейските шампионати, това носи авторитет и средства ".

„ Всеки сподели каквото имаше да каже за новия контракт за телевизионните права. Ние като клуб също сме го създали. Мисля, че сред всички тимове ще се стигне до консенсус. Старият контракт работи най-малко за още една година по този начин или другояче ", приключи Караманджуков. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР