Директорът по бюджета на Белия дом Шаланда Йънг предупреди в

...
Директорът по бюджета на Белия дом Шаланда Йънг предупреди в
Коментари Харесай

Белият дом: САЩ не разполага със средства и време, за да помогне на Украйна да води война с Русия

Директорът по бюджета на Белия дом Шаланда Йънг предизвести в писмо до ръководителя на Камарата на представителите от Републиканската партия Майк Джонсън и други водачи на Конгреса в понеделник, че Съединени американски щати не разполагат с време и средства, с цел да оказват помощ на Украйна да води войната си с Русия.

Администрацията на президента Джо Байдън през октомври изиска от Конгреса близо 106 милиарда $ за финансиране на амбициозни проекти за сигурността на границите на Украйна, Израел и Съединени американски щати, написа Факти.бг.

Републиканците управляват Камарата на представителите с нежно болшинство, а финансирането за Украйна стана политически спорно с някои десни законодатели.

Йънг съобщи в писмо, публикувано от Белия дом, че прекъсването на финансирането и притока на оръжие към Украйна ще усили вероятността от съветски победи.

" Искам да бъда ясна: без дейности от страна на Конгреса, до края на годината ще изчерпим ресурсите за набиране на повече оръжия и съоръжение за Украйна и за обезпечаване на съоръжение от американските военни ресурси ", написа тя. Няма магическо финансиране разполагаем, с цел да се отговори на този миг. Ние сме без пари – и съвсем отвън времето. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР