Директорът на Ювентус по футболните въпроси Франческо Калво обяви, че

...
Директорът на Ювентус по футболните въпроси Франческо Калво обяви, че
Коментари Харесай

Шеф на Юве: Влахович не се продава

Директорът на Ювентус по футболните въпроси Франческо Калво разгласи, че нападателят Душан Влахович не се продава. В последните дни се завъртяха много спекулации към сърбина, който не се показва съгласно упованията през този сезон. Заговори се за интерес към него от Арсенал, Челси, Байерн и Манчестър Юнайтед. Изглежда обаче торинци нямат желание да го продават на този стадий.

" Слуховете са нещо, което не можем да направляваме. Все отново трансферният пазар към момента не е отворил. Душан не се продава. Ние сме удовлетворени от неговото усърдие в мачовете, въпреки че всеки в живота може да се оправя по-добре ", съобщи Калво пред DAZN.

Влахович бе платен от Фиорентина през 2022 година против близо 80 милиона евро. До момента 23-годишният таран има 23 гола и 6 асистенции в 63 мача за " остарялата госпожа ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР