Директорът на училището в Ново Паничарево беше обвинен от родителите

...
Директорът на училището в Ново Паничарево беше обвинен от родителите
Коментари Харесай

Пастор от Ново Паничарево: Не подавахме сигнал, защото сме роми

Директорът на учебното заведение в Ново Паничарево беше упрекнат от родителите на 14-годишна ученичка, че е блудствал с нея, а през вчерашния ден беше освободен от съда под домакински арест.

Пасторът на евангелската черква в селото обаче съобщи, че има информация, че неговите похищения не са от през вчерашния ден.

Ученичката в Бургаско сама записала блудстващия шеф

Задържаха шеф за блудничество с ученичка

Имало случаи от преди 10 години .

„ Племенницата ми сподели, че тя и доста други нейни съученички от преди 10 години са потърпевши от него. На никого не са споделили, тъй като това не е инцидентен човек, шеф е и би трябвало да имаш доказателства. Пък ние сме и роми, това е истината “, сподели пасторът.

Късно нощес фамилиите, които упрекват шефа в блудничество, взеха решение да провеждат митинг в учебното заведение. Такъв обаче действително нямаше, тъй като пред постройката на школото бяха единствено околните на момичето. Бащата изясни за „ Здравей, България “, че хората, дали обещание да дойдат са или на работа, или са се уплашили от дъжда. Той сподели, че стачкува поради освобождението на шефа.

Бащата твърди, че шефът му е предложил пари, по-късно му се извинил и споделил, че единствено я целунал по бузата.Христов споделя, че има запис на тези думи, който е предаден в полицията.

Майката на момичето пък описа, че щерка ѝ още от предходната година се оплаквала от шефа, само че самите те не ѝ повярвали .

От кметството бяха безапелационни, че до момента не са имали сигнали против шефа Христо Радев.

Родителите на момичето оповестиха, че ще желаят алегорично обезщетение за случилото се с щерка им – 1 лев, с цел да потвърдят, че парите не са претекст за дейностите им.

Още по тематиката вижте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР