Директорът на училището на изчезналото момиче от Дупница заяви, че

...
Директорът на училището на изчезналото момиче от Дупница заяви, че
Коментари Харесай

Директорът на училището на изчезналото момиче от Дупница: Не децата тормозеха Ивана, а тя тормозеше тях

Директорът на учебното заведение на изчезналото момиче от Дупница съобщи, че „ не децата тормозеха Ивана, а тя тормозеше тях “. Според управлението на учебното заведение, в което учи търсената 17-годишна Ивана от Дупница, тя има темперамент, друг от описвания в последните дни.

„ Не децата тормозеха Ивана, а бих споделила, че тя, с държанието си, тормозеше тях.

Нарушаваше образователния развой. В последно време употребяваше доста енергийни питиета, безсистемно. Внасяше ги извън и ние си позволихме, когато я забележим, да ѝ ги взимаме от ръцете ”, съобщи шефът на Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии Виолета Стефанова – Савова.
„ Започна да върви по-разголена. Напускаше своеволно часовете, влизаше в тези на други сътрудници. Това по принцип не го разрешаваме. Тогава повиках майката, с цел да попитам има ли проблем с детето, тъй като се държи извънредно ”, описа още директорката.

По думите ѝ майката на Ивана отрекла да има смяна. Казала, че щерка ѝ евентуално е превъзбудена поради края на първия образователен период. Савова предложила момичето да остане у дома и да посети доктор.

Тя описа още, че телефоните на учениците в гимназията се събират,

до момента в който текат образователните занятия. „ Но Ивана, с цел да може да си тръгне по-рано, си е оставила телефона. Не прави това за първи път, сподели инспекция в дневника. Разговаряхме с майката, че виждаме, че държанието ѝ не е обикновено. Тя отвърна, че са посетили доктор и момичето пие лекарства ”, изяснява още шефът.

По думите ѝ класният началник се бил трансформирала в бавачка на Ивана. „ Не единствено тя, а безусловно всички учители бяхме ангажирани с държанието на момичето. То изобщо не е унизено, в противен случай – стартирано е от страна на учители и възпитаници ”, приключва Савова.

 

Източник: Нова телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News
Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР