Директорът на ЦРУ, ръководителят на разузнаването на Пентагона и ръководителят

...
Директорът на ЦРУ, ръководителят на разузнаването на Пентагона и ръководителят
Коментари Харесай

САЩ: Путин е сам, обиден и ядосан

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ, ръководителят на разузнаването на Пентагона и ръководителят на националното разузнаване на Съединени американски щати споделиха мнението си за това какво се случва в главата на съветския президент Владимир Путин по време на чуване в Конгреса на Съединени американски щати. Би Би Си обобщава тяхната оценка, съобщи News.bg.

Уилям Бърнс, шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ: " Мисля, че сега Путин е гневен и доста раздразним. Той евентуално ще удвои напъните си и ще се опита да унищожи украинската войска макар цивилните жертви. " Той счита, че съветският президент от известно време " кипи във взривоопасна примес от възприятие за неправда и упоритост ". Едновременно с това кръгът на Путин се стеснява трагично, а в него няма хора, които да са способни да правят оценка сериозно решенията на президента, защото " хората схванаха, че слагането под въпрос на решенията на президента, постоянно е нездравословно за кариерата им ".

Скот Бериър, началник на разузнаването в Пентагона, уточни напъните на Кремъл от последните години да влага в тактически нуклеарно оръжия - " Мисля, че Путин счита, че това му дава асиметрично преимущество. " Аврин Хейнс, началник на националното разузнаване на Съединени американски щати, разяснява нуклеарната опасност, която насочи Владимир Путин. " Смятаме, че Путин е афектиран, тъй като счита, че Западът не му оказва задоволително почитание. Той счита, че не може да загуби тази война. " А съгласно Хейнс какво тъкмо Владимир Путин ще одобри за победа, ще се промени с течение на времето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР